• 26.01.2016 kl. 16:09

Jeg skal reise

Nøkkelen til å finne seg selv, er å kunne kjenne sitt eget hjerte, og følge det. 

Jeg hadde vel kanskje kjent på det en stund. Kanskje en uke, kanskje en måned og kanskje hele livet. Drømmen om å reise jorda rundt ble bare større og større, og min kjærligheten for reise, språk og kulturer hadde virkelig grodd seg fast. Var det noe jeg ville oppleve, var det å reise jorda rundt. Og her sitter jeg - 48 dager før avreise. 2 måneder, 5 land

INDIA1 stopp: Mumbai
 


THAILAND


 

2 stopp: Bangkok, Koh Samui. 


SINGAPORE3 stopp: Singapore, Kuala Lumpur, Malaysia


AUSTRALIA4 stopp: Sydney, Melbourne og Brisbane.


HAWAII5 stopp: Honolulu. 


USA  6 stopp:
California, Arizona og New York

Jeg får virkelig ikke satt ord på hvor mye jeg ser frem til denne fantastiske reisen, og kjenner det nesten blir vått i øyekroken av bare tanken på det å sette foten innenfor alle disse spektakulære landene vi har valgt ut. Det kommer til å bli en livs opplevelse. Det blir rett og slett helt vilt og jeg er så takknemlig og stolt over at jeg har valgt dette og ikke minst klart det på egenhånd - uavhengig av andre. Jeg har et mål i livet, og det kommer jeg alltid til å ha. "Å leve det livet jeg vil leve." Når det kommer til det å følge drømmene mine, blir jeg aldri nervøs og tvilende. Jeg bare lukker øynene, lytter til hjertet og hopper i det. Hjertet kan kanskje være på venstre side, men det har alltid rett. Kjære verden, her kommer jeg. 

 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits