• 20.04.2016 kl. 09:52

Brissie

Klokken 21:55

De to siste og fine dagene i Australia ble tilbringt i Brisbane. Jeg må ærlig innrømme at det var utrolig trist å forlate Oz etter de to fantastiske ukene vi har nå lagt bak oss.

Australia har virkelig gjort noe med meg. Jeg nøt hvert eneste sekund, og livsgleden strålet rundt meg. Jeg blir nesten ordløs, og i det flyet lettet fra bakken og jeg ble sittende på innsiden av vinduet å titte ut mot det vakre eventyret jeg skulle forlate, måtte jeg nesten konsentrere meg for å ikke felle noen tårer. En ting er sikkert - Dere finner meg i Australia igjen om ikke så lenge, det er det ingen tvil om.

I Brisbane leide vi oss sykler for å sykle rundt omkring i byen for å se alt det fine vi hadde på listen over det vi ville sjekke ut i Brissie.

Det første på listen vår var det kjente "Brisbane skiltet". Utrolig kult! Fargene, mønsteret og beliggenheten var så utrolig godt gjennomført, og jeg ble egentlig bare stående å stirre på det. Jeg ble rett og slett helt fasinert.

Etterpå dro vi videre innover i byen til City Botanic Gardens, en utrolig fin park med alle mulige trær og blomster. På veien så vi blant annet House of parliament, House of government, University of Technology og et kunstmuseum, noe som var utrolig gøy og interessant.

Vi avsluttet med å sykle langs "City river" for å få sett mest mulig i løpet av dagen. Det var såååå fint å se byen fra sykkelsetet og bare nyte tilværelsen.

Utenom har vi egentlig bare slappet av, planlagt litt for turen videre og kost oss generelt den siste tiden vi hadde igjen i Australia for denne gang.

På lørdag var det på tide å forlate Aussie og sette kursen videre mot Hawaii. Det føles så rart å kunne si det, men også herlig. Avreise var klokken 5 på ettermiddagen og ankomst klokken 6 om morgenen samme dag, så tro det eller ei, vi opplevde faktisk 16 april to ganger. Haha, skal love dere at det kjennes på kroppen. Tidsforskjellene gjør meg rett og slett helt forvirret, og jeg har mistet helt kontroll på dagene. Det eneste jeg vet, er at det er 17 dager til avreise mot Norge. Altså, hvor sykt ekke det'a?

Savner dere hjemme utrolig mye. Vi sees om ikke så lenge!

Henriette Celin

20.04.2016 kl. 10:05
Så mye flott dere har sett! Nydelige bygninger og gater ^^

Må ha vært herlig å sykle rundt å se alt :-D

Kos dere i Hawaii (:
 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits