• 14.04.2016 kl. 12:07

Surfers Paradise

Klokken 20:36

På mandag dro vi videre med en 13 timers busstur fra Byron Bay til Gold Coast for å tilbringe de neste dagene i Surfers Paradise. Er det noe jeg kan love dere, så er det at vi virkelig har storkoset oss i paradiset de siste tre dagene, så det har derfor ikke blitt så mange bilder denne gangen men det får gå.

Vi ankom Gold Coast mandags kveld, og gjorde ikke mye annet enn å finne frem til hostelet vi skulle bo på. Før vi kom inn døren møtte vi to norske jenter som også var på backpacking, noe som var utrolig gøy ettersom vi stort sett bare møter på briter og tyskere.

Vi tilbringte kvelden i loungen over et glass vin sammen med de norske og ble kjent med utrolig mange backpackere fra blant annet England, Australia, Belgia og Tyskland. Utrolig gøy!

På tirsdag startet vi dagen med å vandre inn til sentrum ved å gå langs stranden. I sentrum ble det bittelitt shopping og lunsj med en venninne av oss fra Steinkjer. Utrolig rart å møte på folk fra hjembyen her i Australia, på andre siden av jordkloden. Vi spiste litt mat og slappet av på stranden før vi tok turen hjemover igjen.

På onsdag tittet solen frem og vi la oss derfor ned i parken for å få litt farge. Utrolig deilig altså, helt til en "fire ant" bet meg i armen. Haha! Følelsen i hånden forsvant og det svidde så utrolig mye, men heldigvis var det ikke akkurat noe farlig dyr jeg hadde med å gjøre så med litt salve gikk det fort over.

På kvelden møtte vi en annen venninne av oss fra Steinkjer, noe som var utrolig koselig! Etterpå dro vi innom Pancakes on the Rocks, og dere kan jo sjekke ut gårsdagens kveldsmat under her. Huff, det er så mye godt å spise her at det nesten er skremmende....

Idag våknet vi til lyn, torden og tonnevis av regn så dagen ble brukt til å pakke sekk og på å komme oss videre.

Så her sitter vi i Brisbane og er klare for å utforske enda en ukjent by. Vi gleder oss!

Sees snart!

Henriette Celin

14.04.2016 kl. 12:16
Så pene bilder! ser så flott ut der^^

Morro å møte andre norske, og andre backpackere da (:
 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits