• 14.04.2016 kl. 07:54

Byron Bay

Klokken 12:24

Mornin' fra down under!

Den siste uken i Australia har rett og slett bare flydd av gårde, og vi sitter nå på toget med snuten rettet mot Brisbane hvor vi skal være de to resterende dagene her i Aussie. Vi har det helt fantastisk, og ord kan ikke beskrive hvor fint det faktisk er her i Australia.

Byron Bay var virkelig heeeelt amazing og jeg skulle gjerne vært der lengre. Vi ankom lørdag og startet dagen med å sjekke inn på hostelet og å bli litt kjent i området før vi la oss langflate på stranden. Utrolig deilig å bare ligge der, slappe av og virkelig finne roen. Litt bading ble det også, men bølgene her er så sinnsykt store så det hendte seg flere ganger at jeg ble skyldt opp tilbake på land, haha.

Etter å ha latet oss i flere timer bestemte vi oss for å finne et eller annet å spise før vi skulle tilbake og legge oss. Etter lang tid med brød og skinke er det superdigg å kunne unne seg noe godt i blant. Og for meg som ikke liker burger, må dette likevel være noe av det beste jeg har smakt på leeeenge. Nam.

Søndag var en utrolig spennende dag. Vi startet begge dagen med litt adrenalin og morro da Maren skulle skydive og jeg skulle surfe.

Ettersom jeg begynte å spare i desember fikk jeg desverre ikke råd til å skydive, og til å være en barndomsdrøm så kan jeg ikke akkurat legge sjul på at det var en liten (stor) nedtur. Eller, det betyr jo bare at jeg må tilbake til Australia i nærmeste framtid og det er absolutt noe jeg kan leve med altså.

Surfekurset gjorde virkelig opp for det, og jeg har ikke hatt det så gøy på lenge. Herregud så gøy det var, og ikke nok med det - jeg sto på første bølge!! Må jo skryte litt når coachen ble nødt til å sprute vann på meg fordi jeg var "on fire", haha! Jeg ble rett og slett som en liten unge i vannet, og gliset gikk fra det ene øret til det andre resten av dagen.

Etter en hel dag i bølgene og i luften var vi utrolig sliten begge to. Likevel, valgte vi å leie oss to sykler å sykle opp til fyrtårnet vi hadde hørt så mye fint om. Med knakende sykler og litt svette fjes, fikk vi en utrolig fin opplevelse på sykkelsetet.

Naturen i Australia er rett og slett helt nydelig og jeg kan ikke få sagt det nok. På vei opp til fyrtårnet måtte vi gå opp en sti langs klippen ovenfor stranden. Oh god, det var så fint. Ikke nok med det, på toppen ventet det oss en helt uvirkelig fin utsikt over hele Byron med solnedgangen i bakgrunn. Jeg blir like satt ut hver eneste gang.

På mandag hadde vi surfetime sammen, og det var like gøy denne dagen også. Det gøyeste med kurset er at vi fikk det til, og bare det å stå på brettet når bølgen tok oss var en opplevelse i seg selv. Det er absolutt ikke siste gang dere finner meg lekende i bølgene, altså.

Rippin' them waves!

Etter surfinga var det på tide å forlate Byron Bay også, og neste stopp på ruten ble Surfers Paradise i Gold Coast. (Kommer i eget innlegg)

Håper alt står bra til der hjemme!

 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits