• 06.04.2016 kl. 16:43

Bondi to Coogee

Klokken 00:24

Nok en fantastisk fin dag i Sydney er over, og det nærmer seg snart leggetid her i Oz. Vi har det så fint her nede, og dagene flyr unna. Vi har fått så mange nye bekjentskap, sett så mye fint og fått mange herlige opplevelser.

Vi startet dagen med å dra til Bondi Beach sammen med noen venner fra blant annet Tyskland og Argentina. Utrolig gøy å bli kjent med mennesker fra andre land, lære om språket, tradisjonene og kulturene generelt. Hendte seg idag at jeg snublet i ordene i det jeg skulle forklare vår trafisjonelle rett "sodd". Samtalen gikk da altså sånn her:

"It's sheepballs"

"Sheepballs?"

"Yeah!"

"Oh, you mean sheepMEATballs?"

Haha, nå har det jo seg da slik at vi spiser kjøttboller og ikke direkte ballene fra sauen. Hehe, det hele endte i total latter og jeg kjenner at skammen henger igjen og jeg ler litt enda.

De tok oss med på en 3 timers lang gåtur i fjellet fra Bondi til Coogee, og turen var helt fantastisk. Klipper, hav, palmer, bading og god stemning før vi avsluttet med pizza, musikk og is på gresset ved Coogee før bussen tok oss med tilbake til Sydney Harbour. Rett og slett perfekt.

Utover kvelden gikk vi en spasertur innover mot Sydney Harbour med roomien vår som er fra Skottland. Utrolig fint å gå rundt marinaen med Sydney Harbour Bridge og Operahuset som virkelig lyste opp hele byen. Vakkert.

I morgen er det duket for nok en dag på stranden. Vi skal tilbake til Bondi før vi muligens skal ta turen til et "Rooftop Cinema".

Godnatt alle sammen!

facelessfashiion

06.04.2016 kl. 16:59
så fantastisk :)

Henriette Celin

14.04.2016 kl. 10:52
Så fantastisk fint det er der! Sydney virker så flott. Og herlig med billig mat da ^^
 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits