• 31.03.2016 kl. 18:13

Singapore, her kommer vi!

Klokken 23:52

Etter herlige dager med sol, bading og god stemning, er det på tide å forlate Thailand også. Neste stopp på ruten er Singapore, et land vi har gledet oss utrolig mye til å se og oppleve.

(Innlegget skulle egentlig postes ved avreise, men tiden strakk desverre ikke til.)

De siste dagene i Thailand har vi vært i Koh Tao og vi har hatt det aldeles fint. Vi har for det meste vært på stranden, slappet av og hatt mye kontakt med de hjemme. Er det noe vi kjenner godt på turen så er det savnet som trenger på.

På kveldene har vi vært på Sairee Beach, et sted hvor alle samles på stranden med herlig musikk og god stemning.

Her møtte vi også en god venninne av oss som også er på backpacking. Utrolig rart å møte på hverandre i Thailand, men det var også utrolig koselig å se henne igjen.

Etter noen late dager på øyen var det duket for den lange reisen tilbake til Bangkok, og båten gikk fra Koh Tao klokken 4 på dagen etterfulgt av tog fra Chumporn.

Etter mange timer søvn og mye venting kom vi endelig fram til Bangkok rundt klokken 9 om morgenen dagen etter. Det var en ganske behagelig tur, men jeg må ærlig innrømme at det likevel var godt å komme frem også.

Når vi ankom Bangkok tok vi for oss litt innkjøp av en del t-skjorter for den brente overkroppen min, så det siste av byen, spiste en god middag og gjorde oss klare for å sette kursen mot Singapore.

Taxien fra flyplassen og inn til Bangkok tok bare 15 minutter, og vi trodde jo derfor at vi hadde god tid når vi skulle tilbake igjen også. Fjerde lærepenge: Ta trafikken på alvor.

2 og en halv time før avreise satt vi godt plantet i taxien og rettet snuten mot flyplassen. Det vi ikke tenkte på var rushtiden, og jeg skal jammen meg fortelle dere at taxituren tok hele to timer og at vi ankom flyplassen en halvtime etter at innsjekken hadde stengt. Så svett har vi ikke vært på lenge. Minuttene fløy og det var absolutt ingenting vi kunne gjøre med det.

Vi satt i setet med høy puls og tidenes stressnivå og i det taxien ankom flyplassen, hoppet vi ut, hev på oss sekkene og løp alt vi maktet inn dørene med passet i munnen, rumpa full i svette og sekker både fram og bak. Pengene for taxien måtte vi bokstavelig talt kaste etter oss! Gurimalla, det skal aldri skje igjen.

Likevel, kan jeg med glede meddele at vi rakk flyet i siste liten og kom oss til Singapore til tross for forsinkelsen.

Håper alt står bra til med dere hjemme, og at dere har hatt en kjempefin påske!

 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits