• 20.03.2016 kl. 19:11

India, takk for oss!

Klokken 21:34

Nå sitter vi fastspent i flysetet nok en gang, og er klare for vårt neste eventyr, nemlig Thailand!

De siste dagene har vært lærerike på mange måter og vi har hatt det helt fantastisk. Skal ærlig innrømme at det blir litt godt å forlate India også, få slappet av litt og senke pulsen. Kjenne på tilværelsen.

Siden sist har vi ridd på elefant ved Amber Fort Palace, og det var helt utrolig å sette seg på ryggen på en elefant! Det er jo alltids gøy å kunne krysse av noe fra bucketlisten min også. Med sol på himmelen, den rolige atmosfæren og den fantastiske utsikten, ga det oss en opplevelse vi sent vil glemme.

Vi lander i Bangkok natt til mandag, og skal tilbringe dagen i byen. Jeg har nemlig bursdag i morgen, og det må såklart feires litt med rooftop restaurant, god mat, finstasen og kanskje en øl eller to. Hehe, man blir bare 20 en gang vet dere.

Jeg savner dere hjemme utrolig mye, og vil dere skal vite at til tross for skitne hostel, underomjordisk do, tyggis i rumpa og ryggproblemer, har jeg det helt fantastisk.

Vi sees snart!

 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits