• 15.03.2016 kl. 04:25

1, 2, 3 - go

Nå sitter vi spente, lekenlystne og klare for det store eventyret vi har begitt oss ut på. Etter endeløse timer med pakking, stress, lite søvn og noen (en god del) avskjedstårer, sitter vi på Gardemoen lufthavn med pizza og supergliset og er klare for take off.

Vi har en god del timer i fly foran oss, og med mellomlanding i Paris, forventer vi å være fremme i India natt til onsdag. Selv er jeg ikke så begeistret for fly, da jeg virkelig får satt tålmodigheten på prøve. Til tross for det, regner jeg med at med sommerfugler i magen, litt musikk på ørene og en smule nervøsitet og glede, blir nok dette en fantastisk tur.

Jeg kjenner det skal bli utrolig deilig å komme seg på flyet og finne seg godt til rette i flysetet og få sovet litt. Blir en liten oppgradering fra å ha ligget på gulvet på Gardemoen i flere timer.

Jeg må virkelig innrømme at det ikke har gått helt opp for oss enda, at dagen er her og at vi skal reise jorda rundt. Tro det eller ei, neste gang dere hører fra meg er jeg i Mumbai! Vi tytes!

 • Martine Kvam Asp

  Hei! Mitt navn er Martine Kvam Asp (19), og jeg kommer fra en liten by, kalt Steinkjer. Her kan du følge meg da jeg reiser jorda rundt sammen med min aller beste venninne.


  Kontakt


  martine.asp123@hotmail.no

  Søk

  Bla i bloggen


  Kategorier

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits